Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. Όσκαρ Ουάϊλντ

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

Θαυμάστε μπανιέρα με γνήσια κρύσταλλα Swarovski. Τι άλλο θα δούμε σε περίοδο κρίσης;

Γνήσια κρύσταλλα Swarovski σε προϊόντα της Teuco

Η Teuco που σχεδιάζει προϊόντα μπάνιου, εδώ και 35 χρόνια, είπε να βρει κάτι πρωτότυπο για να πουλήσει σε πλούσιους νέες μπανιέρες… Γιατί και αυτοί σφίγγονται πια με την παγκόσμια κρίση και ψαρεύουν πελάτες με το δίκανο!

Η σκέψη αυτή ακριβώς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της νέας μπανιέρας Feel με γνήσια κρύσταλλα Swarovski, καλλιτεχνικά διακοσμημένη από την Fiona Winter-Grasser, κληρονόμο της διάσημης αυστριακής οικογένειας Swarovski και δημιουργική διευθύντρια του κέντρου σχεδιαστών Fiona Winter Studio στο Μιλάνο.

Η Feel αποτελεί ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο με βάση το Duralight® το οποίο χάρη στις αποκλειστικές παραγωγικές του διαδικασίες μπορεί να μορφοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό χωρίς κανένα περιορισμό στην δημιουργικότητα. Η ιδιότητα του αυτή είναι γνωστή και ως “plasmability”.

Ένας συνδυασμός πρώτων υλών, σχεδίου και τεχνογνωσίας, προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα: λείες επιφάνειες, συνοχή γραμμών, αισθήσεις που είναι ευχάριστες στην υφή – παρόμοιες με εκείνες της φυσικής πέτρας – ελαφρότητα, συνοχή των γραμμών και επίσης σταθερότητα και αναλλοίωτη διάρκεια με το πέρασμα του χρόνου.

Η αφή όμως δεν είναι αποτελεί την μόνη αίσθηση που διεγείρεται από αυτήν τη νέα δημιουργία. Όταν κάποιος δει από κοντά την νέα μπανιέρα Feel, θα μαγευτεί από την γοητεία των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Προσεκτικά εφαρμοσμένοι με το χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες και με τη μαεστρία των έμπειρων Ιταλών χρυσοχόων είναι σε θέση να υλοποιήσουν κάθε φορά μοναδική και ανεπανάληπτη διακόσμηση.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι φωτός και χρωμάτων είναι ικανό να επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση δια μέσω της δυνατότητα των κρυστάλλων και των λίθων να εξισορροπούν τις ενέργειες και να επηρεάζουν του χώρου.

Προσέξτε τώρα χλιδή! Για τη διακόσμηση της μπανιέρας Feel έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από δώδεκα λίθους: διαφανής χαλαζίας, μαλαχίτης, αμαζονίτης & ζαντ, αχάτης, κιτρίνης, ροζ χαλαζίας, λαβραδόριο, χαλαζίας τιγρητόφθαλμος, αμέθυστος, λάπις-λάζουλι, τουρμαλίνης μαύρος και τυρκουάζ. Όλοι έχουν μια ιδιαίτερη σημασία μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σας προσθέτοντας την δική σας απόχρωση στο μπάνιο.

2 σχόλια:

stavroulazerva είπε...

Στο καινούριο μου σπίτι ετοιμάζω τέσσερα μπάνια..... ωραία ιδέα....
Ο χρυσός είναι πια εκτός μόδας.....θα πάρω τέσσερις από αυτές Μου τις τυλίγεται παρακαλώ;χαχαχαχα
Καλημέρες!!!!!

Λίλα είπε...

Μόνο σε μπανιέρα βγαίνει? Γιατί εγώ θέλω και λεκάνη με σβαρόφσκι και μωβ αμέθυστο.