Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. Όσκαρ Ουάϊλντ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Merry Christmas & Happy 2010!

Κάντε click πάνω στην ηλεκτρονική κάρτα με τις ευχές μου και νιώστε την όμορφη ατμόσφαιρα, που μας προσφέρουν αυτές οι εορταστικές μέρες!


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Eurovision 2010 - Oslo

Τελικά, ποια από τις 10 υποψηφιότητες που θα δείτε το video clip, λέτε να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό που θα γίνει στο Όσλο στις 29 Μαϊου 2010 (τελικός). Εμείς, προτιμάμε την Κατερίνα Αυγουστάκη!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

FCB xmas card μέσω YouTube



Αυτά τα Χριστούγεννα, η διαφημιστική εταιρεία FCB / Γνώμη κάνει δωρεά στην υπηρεσία αστέγων της Μ.Κ.Ο. "ΚΛΙΜΑΚΑ", αντί να στείλει εορταστικές κάρτες σε πελάτες και συνεργάτες της.

Μπράβο τους! Επιτέλους, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν και άλλη πράξη την οικολογική συνείδηση, γιατί με το να στέλνονται τόσες κάρτες δεν κερδίζει κανείς. Αντίθετως...

Eνώ, με δωρεές σε ιδρύματα, που έχουν την ανάγκη μας, ο Αη-Βασίλης παίρνει τα πάνω του και γιορτάζει μαζί μας, διπλά!

Lilypad: a floating ecopolis for ecological refugees


Ο Βενσάν Καλεμπό είναι ένας Βέλγος αρχιτέκτονας 31 ετών, που μένει και εργάζεται στο Παρίσι. Εδώ και χρόνια αυτό που απασχολεί τον Καλεμπό, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μελέτες των αρμόδιων οργάνων του ΟΗΕ, αρκετά πριν από το τέλος του εικοστού πρώτου αιώνα, το λιώσιμο των πάγων του Βόρειου και του Νότιου Πόλου, θα προκαλέσει παγκόσμια μια άνοδο της στάθμης των υδάτων που θα φτάνει το ένα μέτρο. Για να αντιμετωπιστεί ένα μέρος από τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργούσε το εφιαλτικό αυτό σενάριο, ο Βενσάν Καλεμπό προτείνει τη δημιουργία πλωτών πολιτειών, που θα μπορούν να στεγάσουν τα εκατομμύρια των αστέγων που θα προκύψουν.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ του Lilypad δείτε όλη την ανάρτηση του φιλικού blog  RC-CAFE εδώ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Sakis Rouvas feat. Tamta (μαζί στο S Club) - Θάρρος ή Αλήθεια

Σήμερα είναι η πρεμιέρα των live εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στο S Club, που θα φιλοξενήσει το πιο πρωτοποριακό μουσικό θέαμα της χρονιάς. Μαζί με το Σάκη, θα βρίσκεται η Τάμτα, ο Gifted, οι Cabin 54 και η Ελευθερία από το X Factor II. Δεν μένει παρά να το επισκεφτούμε για να δούμε το interactive θέαμα της πόλης.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου θα το ακούσετε στην νέα ταινίας του Χρήστου Δήμα "Nήσος"



H νέα ταινίας με τίτλο "ΝήSOS" που γυρίστηκε στην Σίφνο βαζίζεται σε σενάριο των:  Έλενας Σολωμού και Κωστή Παπαδόπουλου και τη σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα. Συμπαραγωγός και διανομέας της ταινίας είναι η VILLAGE FILMS. Από 29 Δεκεμβρίου στις αίθουσες των κινηματογράφων. Στην ταινία ΝΗSOS θα υπάρχει και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο "Φτάνει που Ξέρω". Ανυπομονούμε να την δούμε!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Kάθε μέρα που περνάει - Βαλάντης

Το νέο τραγούδι του Βαλάντη έχει γράψει ο Σταμάτης Γονίδης.

Η Lady Gaga ρωτήθηκε αν είχε δεσμό με γυναίκα και η απάντησή της ήταν… πως δεν ερωτεύτηκε ποτέ γυναίκα

Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο τι αποκρίθηκε η Stephanie Germanotta, όταν ρωτήθηκε. Αυτό  είναι το αληθινό όνομά της 23χρονης Lady GaGa, που απέφυγε την απάντηση, αλλά ανέφερε:
…Η καρδιά μου μπορεί να είναι δοσμένη στους άντρες, αλλά το σώμα μου ξυπνά πραγματικά μόνο με το γυναικείο άγγιγμα…
Είναι γάτα η γυναίκα! Το αν είναι bisexual είναι δεν ήταν


σαφές στη συνέντευξη που έδωσε στη Barbara Walters, αλλά ποιός νοιάζεται πραγματικά… Η γυναίκα πουλάει και όποιο και να είναι το παρελθόν της δεν μας αφορά!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Αν έχεις άγγελο, είσαι έχεις…φάρδος!!!!

Κοκκίνου-Φοίβος: Οι υπογραφές έπεσαν χθες το βράδυ!

Κοκκίνου-Φοίβος: Οι υπογραφές έπεσαν χθες το βράδυ!
Κατέληξαν τελικά σε συμφωνία η Έλλη Κοκκίνου και ο Φοίβος και μάλιστα χθες το βράδυ έπεσαν και οι τελικές υπογραφές. Οι δύο καλλιτέχνες, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ουδέποτε δεν είχαν πάρει… διαζύγιο μεταξύ τους. Η Έλλη Κοκκίνου είχε φτάσει να πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη δισκογραφική της εταιρία, όχι όμως και από τον μουσικοσυνθέτη με τον οποίο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ετοιμάζει ήδη ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική της δουλειά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Νίνο έφτασε σε συμφωνία με τον Φοίβο και σίγουρα στο μέλλον θα τον δούμε να ερμηνεύει δημιουργίες του επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Αντώνης Ρέμος - Τέρμα Η Ιστορία (με τους Στίχους)

Ωραίοι οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Αντώνη, ωραία η μουσική, αλλά γιατί μου κάνει μία από τα ίδια;;; Ας έχει! Ο Αντώνης είναι φωνάρα.


Δεν σου ζητάω κάτι
σου επιστρέφω την αγάπη
ήταν η πιο μεγάλη ήττα
Κι αν έχω να ζητήσω
ειναι τον εαυτό μου
τώρα πίσω να κρατηθώ
για να σωθώ

Τέρμα η Ιστορία
η αγάπη τώρα τέρμα
σου 'χα αδυναμία
απ'το δάκρυ ως το δέρμα
Τέρμα όμως τώρα η καρδιά
θα μιλήσει η λογική
όλα γύρω μου φωνάζουν φύγε
Δεν θέλω αναμνήσεις
γιορτές και εκδρομές κερδίζεις
πάρτες σαν ανοιγμένες κάρτες
Μια μνήμη να μην μείνει
γιατί η αγάπη σου
ήταν χέρι που πνίγει
όποιον τολμάει να σ'αγαπάει

Τέρμα η Ιστορία
η αγάπη τώρα τέρμα
σου 'χα αδυναμία
απ'το δάκρυ ως το δέρμα
Τέρμα όμως τώρα η καρδιά
θα μιλήσει η λογική
έσπασαν όσα μας ένωσαν
κι απ'τα κομμάτια αγάπη μου
φεύγω...
Οποιος τολμάει
να σ'αγαπάει...
Τέρμα η Ιστορία
η αγάπη τώρα τέρμα
σου 'χα αδυναμία
απ'το δάκρυ ως το δέρμα
Τέρμα όμως τώρα η καρδιά
θα μιλήσει η λογική
έσπασαν όσα μας ένωσαν
κι απ'τα κομμάτια αγάπη μου
φεύγω...

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Το νέο love story της Εριέττας Κούρκουλου

Το νέο love story της Εριέττας Κούρκουλου
Την καινούργια της σχέση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μέσω facebook η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Σαλπέα φαίνεται πως βρήκε αυτό που έψαχνε στα μάτια ενός νεαρού γοητευτικού άντρα, του Μαρκ Γεωργίου. Όπως έχει ανακοινώσει η ίδια στο status της στο facebook, πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο παρέα με τον αγαπημένο της αλλά και μερικούς καλούς φίλους, με τους οποίους  επιδόθηκε σε shopping και βόλτες σε μερικά από τα πιο must σημεία της πόλης. Και επειδή η Εριέττα Κούρκουλου και η παρέα της ήθελαν να μην ξεχάσουν ποτέ αυτές τις ευχάριστες στιγμές, απαθανάτισαν τις πιο αστείες στιγμές με φωτογραφίες που σίγουρα θα τους φτιάχνουν το κέφι στο μέλλον. Πηγή: Real

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Sucia: Το νέο τραγούδι του Pitbull

00026125 Ακούσατε το νέο τραγούδι του Pitbull; Εμένα, γιατί δεν μου αρέσει; Εσείς τι γνώμη έχετε;

Προσπαθεί να μαντέψει που είδε την γκόμενα. Αναρωτιέται και αυτός… αναρωτιέμαι και γω: Που πήγε η έμπνευση των καλλιτεχνών;;;

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Amr Diab - Ela Habibi



Δεν σας κάνει λίγο "μάτσο" για τραγουδιστής; Σαν μοντέλο σε αφίσα για γυμναστήριο είναι ο τύπος...

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ο Λιδάκης από τη σύλληψη... στο Άγιο Όρος και λίγο πριν την πρεμιέρα στο Κύτταρο... στο νοσοκομείο


Στον τέταρτο όροφο ιδιωτικού νοσοκομείου στην Αθήνα νοσηλεύεται από τα ξημερώματα ο Μανώλης Λιδάκης. Λέγεται ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος και για τον λόγο αυτό οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο gossip-tv

Gummy Bear - Παριζάκι Υφαντής @ Xmas version

Μάθαμε το πράσινο αρκουδάκι από το τηλεοπτικό spot της εταιρείας Υφαντής. Μας συνεπήρε με τις απίστευτες χορευτικές φιγούρες του. Και μας διασκέδασε με την ανάλαφρη μελωδία του και την υπόσχεσή του «Θα ΄μαι καλό παιδί».

Το περιμέναμε, πως και πως! Από χτες ήρθε η Χριστουγεννιάτικη έκδοση της διαφήμισης για το Παριζάκι Υφαντής με τον αγαπημένο μας Gummy Bear. Tώρα, θα μας διασκεδάζει με τη χριστουγεννιάτικη μελωδία και την όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα του.

Προσεχώς, έρχεται το Χριστουγεννιάτικο album του Gummy Bear, με τα ωραιότερα τραγούδια των Χριστουγέννων τραγουδισμένα στα ελληνικά με τη χαρακτηριστική φωνή του Gummy Bear!


Η πτυχιούχος Εύα Καϊλή

Η πτυχιούχος Εύα Καϊλή
Η Εύα Καϊλή άφησε για λίγο στην άκρη τα κομψά ταγιεράκια και φόρεσε την τήβεννο! Η βουλευτίνα τελείωσε τις φοιτητικές της υποχρεώσεις από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Χτες το πρωί έγινε και η τελετή αποφοίτησής της. Φυσικά, η Εύα Καϊλή τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, οι οποίοι, αν και στην αρχή απόρησαν με την παρουσία της στον χώρο του Πανεπιστημίου, στη συνέχεια και όταν ακούστηκε το όνομά της στο αμφιθέατρο, την χειροκρότησαν θερμά για την επιτυχία της. Φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της, Αλέξανδρος και η αγαπημένη της αδερφή Μανταλένα, οι οποίοι την καμάρωναν σ' άλλη μια επιτυχία της. Πρόκειται για μεταπτυχιακό στον τομέα της διεθνολογίας, στον οποίο η βουλευτίνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Πηγή: Espresso

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Petronas Twin Towers: Η ιδανική θέα για να σε βρει το 2010


Πείτε μου, πως θα σας φαινόταν αν:
O καινούργιος χρόνος σας έβρισκε σ' αυτό το δωμάτιο...



μ' αυτή τη θέα...


...που δεν είναι άλλη από τους δίδυμους πύργους Petronas...


που ήταν το πιο ψηλό κτίριο στον κόσμο.

Πρόκειται για τους Petronas Twin Towers, που υπήρξαν τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο από το 1998 έως το 2004 και βρίσκονται στην Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Παρότι το 2004 το Taipei 101 έγινε το πιο ψηλό κτίριο, οι Petronas εξακολουθούν να αποτελούν τα πιο ψηλά δίδυμα κτίρια στην υφήλιο!  
Σχεδιαστής τους είναι ο Αργεντινο-αμερικανός αρχιτέκτονας César Pelli. Οι Petronas Towers ολοκληρώθηκαν το 1998, μετά από επτά χρόνια κατασκευής και έχουν τα πιο βαθιά θεμέλια στον κόσμο - 120 μέτρα!
Αυτή λοιπόν, είναι η πρότασή μου για το ταξίδι σας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τι λέτε; Δείτε και μόνοι σας εδώ!

Γιώργος Σαμπάνης : Σαν τον κλέφτη