Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. Όσκαρ Ουάϊλντ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Feeling sexy? Play… “Dirty Dice”

 

Tόσο καιρnew-1ό τώρα μου λέτε ότι δεν σας πείθω…

Ε, λοιπόν εγώ σας έχω μια πρόταση για να νιώσετε πιο… ακόμη πιο “παιχνιδιάρικα”  με το ταίρι σας!

Παίξτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σας με τα ειδικά ζάρια “DIRTY DICE” και ζήστε μέσα από ένα άλλο πρίσμα το ερωτικό σας παιχνίδι… ;)

Περιμένω την εμπειρία σας. Κοστίζουν μόνο 6$, οπότε γιατί όχι να τα δοκιμάσετε… Αλλά αν τα βιάζεστε και δεν μπορείτε να περιμένετε να σας έρθει με courier η παραγγελία σας, δεν έχετε παρά να βάλετε λίγη από τη δημιουργική σας φαντασία και να φτιάξετε μόνοι σας τα ζάρια, όπως εσείς θέλετε!!!

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

M'αρέσει να μη λέω πολλά - Υπόγεια Ρεύματα

Μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά, κοιτάω ψηλά
στ' ατέλειωτα τραγούδια
Με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ
να πιάνω αστέρια στο βυθό, στο βυθό
βυθό της μουσικής σου

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

The most stylist Lollipops


Σας αρέσουν τα γλειφιτζούρια;;;



Τώρα έχετε ακόμη ένα λόγο να γλύψετε ένα γλειφιτζούρι ;-)

Πατήστε τα lollipops και χορέψτε στο ρυθμό τους!

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

A song for you – Celine Dion


I couldn't live
I couldn't live without your love
For one kiss
I Would give everything up
There's no words that can describe
What I feel deep inside
So I'll let this song say all
Then I hope you'll understand
Once you've listened till the end
Heard the music in my head
So before I could forget
I start singin' yes I was singin'
This song for you
Just made up the words
My heart wrote the melody
So I am singin' this song for you

Top 100 bars


Στο site worldsbestbars.com θα δείτε τη λίστα με τα 100 καλύτερα bar στον κόσμο. Δυστυχώς, στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιο Ελληνικό bar. Αλλού έχουμε τα πρωτεία εμείς... Στο καμάκι ίσως και λέτε και στους εμπρησμούς;;

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Πέφτουνε αστέρια απόψε, σαν να πέφτουνε φωτιές!


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Η Αθήνα επεκτείνεται προς Ανατολάς... και καίγεται γι΄ αυτό!

Πριν από λίγο είδα στα τελευταία νέα της σελίδας μου στο facebook τα παρακάτω και σας τα παραθέτω για δική σας αξιολόγηση. Λέτε να ξέρουν καλύτερα αυτοί που σχολιάζουν;

Λένε... ότι καίγονται δήθεν τυχαία αυτές οι περιοχές, επειδή πρόκειται να ενταχθούν στο οικιστικό σχέδιο πόλης! Σουφλιά, γράψε λάθος την ανακοίνωση των περιοχών από το Μαϊο. 'Εδωσες τροφή στα ποντίκια!

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2887

Η Αθήνα επεκτείνεται προς Ανατολάς

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Στο σχέδιο πόλης αναμένεται να ενταχθούν 150.000 στρέμματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Οι διαδικασίες για συγκεκριμένες εντάξεις, έχουν ήδη ...

Πριν από 46 λεπτά · Σχολιάστε · Μου αρέσει! / Δεν μου αρέσει · Κοινοποίηση

Constantinos Alexacos Α’ Σχολιαστής:

Έκπληκτος ο Καταλληλότερος και ο Κουφός παρατρεχάμενος!
Ουδείς φαντάστηκε ότι αν ανοίξεις χωροταξικά θέματα σε προεκλογική χρονιά (χωρίς να τα κλείσεις!) θα καεί το πελεκούδι!
Θεσσαλονίκη φύσαγε φέτος;
Ηλεία; Κρήτη; Όχι ε; Μόνο Ανατολική Αττική. Οκ

Πριν από 31 λεπτά

Constantinos Alexacos Β’ Σχολιαστής:

26/05/2009...

Πριν από 2 λεπτά

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Καίγονται πολλά σημεία στην Ελλάδα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται Γραμματικό, Μαραθώνας, Βαρνάβας, Σταμάτα, Καλέτζι, Κάρυστος κλπ.

eidisΗ φωτιά έχει φτάσει μία ανάσα από τα πρώτα σπίτια της Πεντέλης και άλλο μέτωπο απειλεί το Διόνυσο. Ο καπνός όπως δείχνουν οι δορυφόροι έφτασε μέχρι τα Κύθηρα.

Είμαστε για άλλη μία φορά στο έλεος των ανέμων και θα παρακαλάμε να φτάσουν οι φλόγες στη θάλασσα για να γίνει κατάσβεση…

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

‘Αμα η γυναίκα είναι καριόλα…

Αυτό είναι η ευτυχία!

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Είσαι η φωνή – Έλενα Παπαρίζου


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

All around the world


Lisa Stansfield and Barry White

Προσωπικά, η μουσική αυτή με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ειδικά τα καλοκαιρινά βραδάκια που ταξιδεύω μαζί της στα αστέρια!

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Με μαγεύει η φωτογραφία

Eίμαι full ερωτευμένη


Πείθω, δεν πείθω είναι αλήθεια ότι τη δάγκωσα τη λαμαρίνα και το γουστάρω! ;-)

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Τα παραμύθια έχουν πάντα και ένα κακό μέσα

Δείχνετε χωρίς όρους εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα;;;

Μπορεί αυτό να σας βάζει σε περιπέτειες, διαταράσσοντας επικίνδυνα την ισορροπία σας. Ίσως ακόμη και να σας έχει κάνει να πείτε το απόλυτο “… ποτέ ξανά”, βλέποντας ότι το κακό μάτι δεν είναι παραμύθι.

Πράγματι είναι δύσκολο να αποφεύγετε κάθε φορά τον 20553πειρασμό να τους θεωρείτε όλους φίλους, αλλά θα πρέπει να χωνέψετε επιτέλους, ότι τα παραμύθια έχουν πάντα και από έναν κακό μέσα. Και αυτός συνήθως είναι ο εξαρχής υπεράνω υποψίας!

Μπορείτε να καταλάβετε επιτέλους την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση, μέσα από τα παθήματά σας, γλιτώνοντας άπειρες ώρες ψυχανάλυσης.

Δύο συμβουλές που τις εφαρμόζω και σας τις συνιστώ :

1) Είναι καλύτερα να εφαρμόζετε τη μέθοδο του Δούρειου Ίππου. Έτσι, θα πραγματοποιείτε τα σχέδια σας κρυφά, αθόρυβα και παρασκηνιακά. Μπορεί η εικόνα που θα έχουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας για σας, να είναι αυτή της αδράνειας και του “χαμένου στο διάστημα”, αλλά εσείς θα έχετε δράσει εκ τους ασφαλούς! Έχουν γνώση οι φύλακες…

για το κακό μάτι2) Για το κακό το μάτι σας συνιστώ ένα ματόχαντρο. ;-)

H γλωσσοφαγιά κλείνει σπίτια…

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ο Δίας έσωσε πάλι τον πλανήτη μας

Αν δεν ήταν ο Δίας, μπορεί και να μην κάναμε διακοπές φέτος. Δεν μιλάμε για τον θεό του Ολύμπου, αλλά τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή μπήκε ανάμεσα στη Γη και έναν απειλητικό κομήτη. Ο κομήτης που δεν ξεπερνούσε σε διάμετρο το ένα χιλιόμετρο έπεσε στην επιφάνεια του Δία με τόση φόρα, που άνοιξε μια τρύπα ίση με τον Ειρηνικό Ωκεανό

O κομήτης έπεσε στην επιφάνεια του Δία με τόση φόρα, που άνοιξε μία τρύπα ίση με τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι επιστήμονες της ΝΑSΑ θεωρούν ότι το αντικείμενο που τη δημιούργησε ήταν αρκετά μικρό και δεν ξεπερνούσε σε διάμετρο το ένα χιλιόμετρο. Υπολογίζουν ότι έπεσε στον πλανήτη με ταχύτητα 60 χλμ. το δευτερόλεπτο και συνδέουν με το γεγονός αυτό κάποιες ατμοσφαιρικές μεταβολές (θέρμανση της τροπόσφαιρας, αύξηση της εκπομπής αέριας αμμωνίας κ.ά.).

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως αν ο κομήτης δεν έβρισκε εμπόδια στον δρόμο του, ίσως έπεφτε πάνω στη Γη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας γλιτώνει ο Δίας. Πριν από 15 χρόνια, ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τον κομήτη Σουμέικερ-Λέβι 9 να πέφτει στην επιφάνεια του μακρινού πλανήτη, αφήνοντας σημάδια όμοια σε μέγεθος με τη Γη.

Αυτή είναι η δουλειά του Δία, λένε οι αστρονόμοι, και ευτυχώς για μας, την κάνει καλά. Η βαρυτική έλξη του πλανήτη αποτελεί την προστατευτική ασπίδα της Γης, που αλλάζει πορεία στα διαστημικά σκουπίδια και τα ουράνια αντικείμενα, όπως οι κομήτες και τα σπρώχνει μακριά από το ηλιακό μας σύστημα.

Μεγάλες καταστροφές.

Αν ένας κομήτης έπεφτε στη Γη, θα μπορούσε να προκαλέσει όση ζημιά έκανε ο αστεροειδής που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατ. χρόνια. «Αν κάτι παρόμοιο είχε χτυπήσει τη Γη, θα τελείωνε η ζωή στον πλανήτη μας, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που υπάρχει ο Δίας και “καθαρίζει” το Σύμπαν από όλα αυτά τα μεγάλα αντικείμενα», λέει ο Άντονι Γουέσλι, ο Αυστραλός ερασιτέχνης αστρονόμος, που πρώτος παρατήρησε το σημάδι στην επιφάνεια του Δία και σήμανε τον γενικό συναγερμό στην αστρονομική κοινότητα.

Μάλιστα, οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν τον Δία ως οδηγό στην αναζήτησή τους για εξωγήινη ζωή. Αναζητούν παρόμοια πλανητικά σχήματα, δηλαδή έναν γιγαντιαίο πλανήτη κοντά σε ένα κεντρικό αστέρι, με μικρότερους πλανήτες γύρω τους γιατί ενδεχομένως αυτός ο σχηματισμός επιτρέπει τη δημιουργία συνθηκών φιλόξενων προς κάποια μορφή ζωής.

Δημιουργεί και απειλές.
Είναι όμως ο Δίας ο φύλακας άγγελός μας; Υπάρχουν και οι διαφωνούντες. «Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου», λέει ο Μπράιαν Μάρσντεν από το Κέντρο Αστροφυσικής των Χάρβαρντ- Σμιθσόνιαν, με ειδίκευση στην παρακολούθηση κομητών στο ηλιακό μας σύστημα. «Μέχρι ένα σημείο είναι αλήθεια. Ο Δίας λειτουργεί ως σωτήρας μερικές φορές, άλλες όμως δημιουργεί μεγάλες απειλές. Ο πλανήτης στέλνει πολλούς κομήτες έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και μέσα σε αυτό». Για παράδειγμα, ο κομήτης Λέξελ το 1770 πέρασε 1,6 εκατ. χιλιόμετρα από τη Γη, απόσταση πολύ μικρή για τα διαστημικά δεδομένα. Αυτός ο κομήτης είχε έρθει προς τα μέρη μας από το εξωτερικό ηλιακό σύστημα τρία χρόνια νωρίτερα και πέρασε κοντά από τον Δία. Η βαρύτητα του Δία άλλαξε την τροχιά του κομήτη και τον έστειλε κατευθείαν πάνω στη Γη.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ πιστεύουν πως αν ο κομήτης δεν έβρισκε εμπόδια στον δρόμο του, ίσως έπεφτε πάνω στη Γη

Επιφυλάξεις αστρονόμων για την ασπίδα της Γης

ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΔΟ της… αστρικής διπλωματίας προτιμά ο Χαλ Λέβισον, αστρονόμος στο ερευνητικό ινστιτούτο του Κολοράντο, που μελετά την εξέλιξη του ηλιακού μας συστήματος.

Ο επιστήμονας εξηγεί πως ο Δίας μπορεί να είναι προστάτης της Γης ή επικίνδυνος ανάλογα με την προέλευση των κομητών. Ο Λέξελ, ο Σουμέικερ-Λέβι 9 και πιθανώς αυτός που χτύπησε τον Δία την περασμένη Κυριακή, προήλθαν από μία παγωμένη ζώνη διαστημικών θραυσμάτων, γνωστή με την ονομασία Ζώνη Κουίπερ, που βρίσκεται έξω από την τροχιά του Ποσειδώνα. «Ο Δίας μάλλον αυξάνει τον κίνδυνο έκθεσης της Γης σε αυτούς τους κομήτες».

Από την άλλη, ο Δίας μας προστατεύει από μία, πιο επικίνδυνη ακόμα, ομάδα κομητών που προέρχεται από το Νέφος του Όορτ. Το νέφος αυτό αποτελείται από ένα τρισεκατομμύριο περίπου πυρήνες κομητών.

Τον πρώτο καιρό μετά τη δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός τραβούσαν κοντά τους θραύσματα και τα εκσφενδόνιζαν μακριά. Αυτά έφταναν στο Νέφος του Όορτ. Αλλά ο Δίας και ο Κρόνος, ακόμα πιο ισχυροί πλανήτες, έπαιρναν αυτά τα κομμάτια και τα πετούσαν ακόμα μακρύτερα, έξω από το ηλιακό μας σύστημα.

Κάθε τόσο, ένας κομήτης αποσπάται από το νέφος λόγω ενός διερχόμενου αστέρα και κατευθύνεται προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος. Όταν συμβαίνει αυτό, ο Δίας αναλαμβάνει δράση και τους αλλάζει πορεία.

Πηγή: TΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Είμαι βαθιά ρομαντική και μου λείπει αυτό το πάθος.


Μπράβο στο αγόρι που το έφτιαξε και μακάρι να μου συνέβαινε και μένα. Θα ήταν όνειρο καλοκαιρινής νύχτας με πανσέληνο…

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Οι Δύο Λύκοι

Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε:

“Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας".

Ο ένας είναι το κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία, η αυτολύπηση, η ενοχή, η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία και το εγώ.

Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η  αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η Eυγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, η γεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.”

Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του:

-"Και ποιος λύκος νικάει;"

Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά : ...

"Αυτός που ταΐζεις”