Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. Όσκαρ Ουάϊλντ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο troktiko

Απόψε, έμεινα κατάπληκτη όταν έκανα σύνδεση στο νεοσύστατο blog μου και κοίταξα να δω πόσοι το έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα, από προχθές 4 Ιουλίου, που έβαλα μέτρηση μέσω του αξιόπιστου Google Analytics. Διαπίστωσα λοιπόν, πως μέσα σε μία μέρα το επισκέφτηκαν 289 μοναδικοί επισκέπτες!!! Αμέσως αναλογίστηκα, ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μέτρηση, αφού εγώ δεν είχα πει σε κανένα μέχρι σήμερα, για το blog μου. Ξεκίνησα πριν κάποιες μέρες δοκιμαστικά και δειλά δειλά θέλησα να κάνω το κέφι μου και να εξοικειωθώ με το σπορ!

Τελικά, μόνο πριν από λίγο κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί. Στις 3/7 είχα στείλει ένα e-mail στο troktiko, για να σχολιάσω κάτι που αναρτήθηκε και να τους συγχαρώ για τις πολλές αξιόλογες αναρτήσεις και την αφάνταστη ποικιλία της επικαιρότητας που μας παρουσιάζουν στο blog τους. Δεν το περίμενα να αναφέρουν το enasourgelo ως νεοσύστατο blog

Έτσι λοιπόν δεν μου μένει παρά να τους συγχαρώ και από δω και να τους ευχαριστήσω για την αναφορά στο δικό μου ασήμαντο και ψαρωμένο blog! Να είστε πάντα καλά παιδιά και να μας προσφέρετε την ίδια ενημέρωση, με τις καλές δόσεις χιούμορ και την έξυπνη γραφή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

enasourgelo

4 σχόλια:

Vassilis είπε...

μα αυτό είναι κανόνας : η καλύτερη διαφήμιση είναι η σύσταση!
Καλό βράδυ :)

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

καλώς ήρθες στη blogoπαρέα μας, μου άρεσε το ανέκδοτο με τα 200... άψογος ο παραβάτης!!!!!!!

X είπε...

http://xproject.forumgreek.com/users/26/01/22/smiles/376525.gif

X είπε...

Copy/paste to link se Browser ;O