Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό, είναι να ενδώσεις. Όσκαρ Ουάϊλντ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Έρωτας είναι η αιτία…


Φίλησέ με στο στόμα και μη μιλάς,
δεν χρειάζονται λόγια αν μ’ αγαπάς…
Πάρε με στα χέρια σου και πάμε!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Θέλεις… θέλεις;;


Πείθω τώρα ή δεν πείθω;

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Αζαλέα

Η Ιαπωνική αζαλέα είναι πολύ γνωστή για τα υπέροχα λουλούδια της. Χρειάζεται αρκετή φροντίδα , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες .

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

To νόημα της ζωής

Πάει… θα καούμε! Άντε να έρθουν οι διακοπές γρήγοραααααα


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Feel My Passion


Επειδή δεν σας έπεισα ότι είμαι φρόνιμο κορίτσι, είπα να σας δείξω τι μου αρέσει ;)

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Όλα μου τα αύριο και τα χτες στο τώρα θα τα κλείσω


Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Προσέξτε τη ευχή κάνετε!



Από τη Γυναίκα, τεύχος Αυγούστου 2009

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Γυναικείος χαρακτήρας...

image001

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Άκρως τολμηρό! ΧΧΧ



Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Θαυμάστε μπανιέρα με γνήσια κρύσταλλα Swarovski. Τι άλλο θα δούμε σε περίοδο κρίσης;

Γνήσια κρύσταλλα Swarovski σε προϊόντα της Teuco

Η Teuco που σχεδιάζει προϊόντα μπάνιου, εδώ και 35 χρόνια, είπε να βρει κάτι πρωτότυπο για να πουλήσει σε πλούσιους νέες μπανιέρες… Γιατί και αυτοί σφίγγονται πια με την παγκόσμια κρίση και ψαρεύουν πελάτες με το δίκανο!

Η σκέψη αυτή ακριβώς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της νέας μπανιέρας Feel με γνήσια κρύσταλλα Swarovski, καλλιτεχνικά διακοσμημένη από την Fiona Winter-Grasser, κληρονόμο της διάσημης αυστριακής οικογένειας Swarovski και δημιουργική διευθύντρια του κέντρου σχεδιαστών Fiona Winter Studio στο Μιλάνο.

Η Feel αποτελεί ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο με βάση το Duralight® το οποίο χάρη στις αποκλειστικές παραγωγικές του διαδικασίες μπορεί να μορφοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό χωρίς κανένα περιορισμό στην δημιουργικότητα. Η ιδιότητα του αυτή είναι γνωστή και ως “plasmability”.

Ένας συνδυασμός πρώτων υλών, σχεδίου και τεχνογνωσίας, προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα: λείες επιφάνειες, συνοχή γραμμών, αισθήσεις που είναι ευχάριστες στην υφή – παρόμοιες με εκείνες της φυσικής πέτρας – ελαφρότητα, συνοχή των γραμμών και επίσης σταθερότητα και αναλλοίωτη διάρκεια με το πέρασμα του χρόνου.

Η αφή όμως δεν είναι αποτελεί την μόνη αίσθηση που διεγείρεται από αυτήν τη νέα δημιουργία. Όταν κάποιος δει από κοντά την νέα μπανιέρα Feel, θα μαγευτεί από την γοητεία των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Προσεκτικά εφαρμοσμένοι με το χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες και με τη μαεστρία των έμπειρων Ιταλών χρυσοχόων είναι σε θέση να υλοποιήσουν κάθε φορά μοναδική και ανεπανάληπτη διακόσμηση.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι φωτός και χρωμάτων είναι ικανό να επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση δια μέσω της δυνατότητα των κρυστάλλων και των λίθων να εξισορροπούν τις ενέργειες και να επηρεάζουν του χώρου.

Προσέξτε τώρα χλιδή! Για τη διακόσμηση της μπανιέρας Feel έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από δώδεκα λίθους: διαφανής χαλαζίας, μαλαχίτης, αμαζονίτης & ζαντ, αχάτης, κιτρίνης, ροζ χαλαζίας, λαβραδόριο, χαλαζίας τιγρητόφθαλμος, αμέθυστος, λάπις-λάζουλι, τουρμαλίνης μαύρος και τυρκουάζ. Όλοι έχουν μια ιδιαίτερη σημασία μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σας προσθέτοντας την δική σας απόχρωση στο μπάνιο.

Don't you know that I need you. Ohh-Ohh!


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Grace Coctail για να δροσιστούμε!


50 ml βότκα Grey Goose pear
.
50 ml χυμός μήλου

50 ml πολτός αχλαδιού

20 ml χυμός λεμονιού

3 cm φρέσκου lemon grass

λίγο σιρόπι μελιού ανώτερης ποιότητας


Κόβετε το lemon grass σε κύβους, το τοποθετείτε στο shaker και ανακατεύετε.

Προσθέτετε πάγο και όλα τα υπόλοιπα συστατικά και τα ανακατεύετε με δύναμη. (Εγώ τα βάζω όλα στο μπλέντερ της Kenwood για χυμούς smoothies και γίνεται όνειρο)

Σουρώνετε σε ψηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο, σερβίρετε με καλαμάκι και γαρνίρετε με ένα κομματάκι lemon grass και ένα κλαδάκι μέντας.
Στην υγεία σας, βρε παιδιά!
UPDATE INFO:
lemongrass5 Lemongrass3
Λίλα, το lemon grass θα το βρεις σε μανάβικα της Αθήνας που έχουν μεγάλη ποικιλία από εξωτικά φρούτα και λαχανικά. Να προτιμήσεις να είναι νωπό στη ρίζα του. Στη δεξιά φωτο σου δείχνω πως το ψιλοκόβεις πριν το βάλεις στο blender. Καλή τύχη στην εύρεση γιατί εδώ δεν είμαστε Ταυλάνδη!

Ονειρεύομαι ότι είμαι... Ελληνίδα Κροίσος με ιδιόκτητο νησί


Τώρα αν με αυτή τη φωτογραφία, από τα 1000 νησιά, κατάφερα να σας δροσίσω, έστω και λίγο, σήμερα θα είμαι πιο cool με τον καύσωνα!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο troktiko

Απόψε, έμεινα κατάπληκτη όταν έκανα σύνδεση στο νεοσύστατο blog μου και κοίταξα να δω πόσοι το έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα, από προχθές 4 Ιουλίου, που έβαλα μέτρηση μέσω του αξιόπιστου Google Analytics. Διαπίστωσα λοιπόν, πως μέσα σε μία μέρα το επισκέφτηκαν 289 μοναδικοί επισκέπτες!!! Αμέσως αναλογίστηκα, ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μέτρηση, αφού εγώ δεν είχα πει σε κανένα μέχρι σήμερα, για το blog μου. Ξεκίνησα πριν κάποιες μέρες δοκιμαστικά και δειλά δειλά θέλησα να κάνω το κέφι μου και να εξοικειωθώ με το σπορ!

Τελικά, μόνο πριν από λίγο κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί. Στις 3/7 είχα στείλει ένα e-mail στο troktiko, για να σχολιάσω κάτι που αναρτήθηκε και να τους συγχαρώ για τις πολλές αξιόλογες αναρτήσεις και την αφάνταστη ποικιλία της επικαιρότητας που μας παρουσιάζουν στο blog τους. Δεν το περίμενα να αναφέρουν το enasourgelo ως νεοσύστατο blog

Έτσι λοιπόν δεν μου μένει παρά να τους συγχαρώ και από δω και να τους ευχαριστήσω για την αναφορά στο δικό μου ασήμαντο και ψαρωμένο blog! Να είστε πάντα καλά παιδιά και να μας προσφέρετε την ίδια ενημέρωση, με τις καλές δόσεις χιούμορ και την έξυπνη γραφή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

enasourgelo

Ένας μύθος δεν αντιγράφεται… πριν ακόμα φύγει!

Νομίζω πως η Madonna έκανε το λάθος να βάλει ένα σωσία να χορέψει για να τιμήσει τον άθαφτο Michael. Όσο καλά και να προσπάθησε να χορέψει για μένα ήταν φάουλ αυτή η επιλογή της, ειδικά τη στιγμή που ακόμα δεν έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Mercy, Madonna.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Επί… παντός επιστητού